Paylaş

9 Haziran 2012 Cumartesi

Biberon Alırken Nelere Dikkat Etmeli?


Bebeğinizin beslenmesi ve gelişimi için ön önemli ihtiyaçlardan biri biberondur. Peki cam, plastik veya silikon; yuvarlak, köşeli veya üçgen; 120 ml küçük veya 340 ml büyük… Bunlardan hangisini seçmeli? Biberon seçimi konusunda herşey www.ciltbakimiveguzellik.com da. Biberon seçimini hafife almayın. Bebeğinizin gelişiminin en önemli süreçlerinde baş tacı olan biberonların farklı malzemeler ve farklı formları arasından ne zaman, ne için, hangisini seçmeniz gerektiğini www.ciltbakimiveguzellik.com sizler araştırdı. Biberon alışverişinizi ve seçimlerinizi yapmadan önce yazımızı mutlaka okuyun.
Malzeme: Cam biberon

Avantajları: İçindeki sıvının sıcaklığını en iyi şekilde koruyanlar cam biberonlardır. Aynı zamanda sürece karşı iyi direnir ve yıkamasıyla sterilizasyonu kolaydır. Bu tip biberonlar için sıcak sterilizasyon önerilir.

Dezavantajları: Kırılmaz olduğu söylense de; cam bu, yere düşebilir ve kırılabilir. Bu nedenle cam kırıkları tehlikesi bu tip biberonların bir ihtimal dezavantajıdır. Aynı zamanda bebeğin kendi kendine biberonla içmeye başladığı ilk dönem için cam biberonlar biraz ağır gelebilir.  

0 yorum:

Yorum Gönder